Supa mA� e shA�ndetshme me mish viA�i, me perime dhe elb (video)

 

NjA� supA� e shA�ndetshme dhe shumA� e shijshme.

PA�rbA�rA�sit:

1 lugA� vaj ulliri
▪ rreth 1 kg mish viA�i tA� prerA� nA� kube
▪ 4 patate tA� madhA�sisA� mesatare (gjithashtu tA� prera nA� kube)
▪ 4 karota mesatare tA� prera nA� kube
▪ 1 qepA� e vogA�l
▪ 3 degA� selino
▪ 6 thelpinj hudhre
▪ A? litri lA�ng mishi
▪ njA� lugA� e vogA�l trumzA� pluhur
▪ rreth 40 g domate tA� prera nA� kube
▪ A? e gotA�s elb
▪ kripA� dhe piper

https://youtu.be/gtbZ1GFJFHA

Artikuj të ngjashëm

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.