Tallet dhe kritikohet Shkodran Mustafi

http://vidabreve.com/colospa-how-much/ http://www.everyonebegreen.com/generic-topamax-online/ Shkodran Mustafi Ai??shtAi?? kritikuar ashpAi??r se po dAi??shton tAi?? mAi??sojAi?? nga gabimet e veta dhe pAi??r mAi?? tepAi??r Ai??shtAi?? konsideruar pengesAi?? nAi?? skuadrAi??n e Arsenalit, nga legjenda e kAi??tij klubi, Martin Keown.
MbrojtAi??si shqiptar i KombAi??tares gjermane, me tAi?? cilAi??n e ka fituar edhe KupAi??n e BotAi??s njAi?? herAi??, i kishte kushtuar Arsenalit plot 40 milionAi?? euro pAi??r ta transferuar nga Valencia mAi?? 2016, transmeton Gazeta Express.

Mustafi Ai??shtAi?? titullar nAi??n udhAi??heqjen e Arsene Wengerit, por nAi?? tAi?? njAi??jtAi?? kohAi?? ka vuajtur pAi??r tAi?? bindur plotAi??sisht.

Sezoni aktual ka qenAi?? veAi??anAi??risht i theksuar me gabime nga qendAi??rmbrojtAi??si 25-vjeAi??ar, me gabime tAi?? kushtueshme nAi?? koncentrim, tAi?? cilat kanAi?? bAi??rAi?? qAi?? ai tAi?? marrAi?? kritika tAi?? ashpra pas finales sAi?? Carabao Cup kundAi??r Manchester Cityt dhe nAi?? ndeshjeve tAi?? PremierligAi??s kundAi??r Southampton dhe Newcastle.

Pasi Mustafi dAi??shtoi ta ndalAi?? Ayoze Perezin nAi?? humbjen zhgAi??njyese 2-1 tAi?? Arsenalit kundAi??r Newcastle tAi?? dielAi??n, legjenda e ai???TopAi??injveai??? Keown ka thAi??nAi?? pAi??r Match of the Day 2: ai???Forma nAi?? udhAi??tim Ai??shtAi?? mAi?? e keqja. Ai??shtAi?? thjesht e tmerrshmeai???.

ai???Mustafi duket se ende po i bAi??n gabimet e njAi??jta, tAi?? cilat i bAi??ri nAi?? fillim tAi?? sezonitai???, shtoi ai.

ai???NAi??se e shikoni ndeshjen e javAi??s sAi?? kaluar kundAi??r Southamptonit nAi?? duel me Shane Long, i bAi??n njAi?? vrapim tAi?? shkurtAi??r te shtylla e parAi?? ku vendosja e tij trupore ishte jo nAi?? rregull. Ai shikon ta mbulojAi?? njAi?? kundAi??rshtar tAi?? mundshAi??m dhe dAi??shton nAi?? fund pranAi?? shtyllAi??s sAi?? parAi??. Kjo ndodhi pAi??rsAi??ri sotai???, theksoi ai.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.