TetAi?? vjet burgim pAi??r grabitAi??sit e bankAi??s

http://plataria.es/ashwagandha-leaves-delivery/ Gjykata Themelore nAi?? Gjilan ka dAi??nuar me nga katAi??r vjet burgim dy tAi?? dyshuar me inicialet B. A. dhe A. L..

Ata janAi?? dAi??nuar edhe me nga dy mijAi?? euro gjobAi??.

TAi?? akuzuarit mAi?? 23 shkurt nAi?? orAi??n 15:15 minuta, me maska kishin depAi??rtuar brenda objektit tAi?? BankAi??s ai???Fincaai??? nAi?? KamenicAi?? dhe nAi??n kAi??rcAi??nimin e armAi??s kanAi?? marrAi?? nga kasaforta e kAi??saj banke shumAi??n prej 670 euro.

PalAi??t kanAi?? tAi?? drejtAi??n e ankesAi??s ndaj kAi??tij vendimi nAi?? GjykatAi??n e Apelit, transmeton Klan Kosova.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.