ThaAi??i i gAi??zohet hapjes sAi?? negociatave pAi??r ShqipAi??rinAi?? dhe MaqedoninAi??

http://noghrebiriaie.com/claritin-reditabs-price-philippines/ http://www.locksafeandvaultja.com/2018/02/15/reviews-of-generic-propecia/
Presidenti i KosovAi??s, Hashim ThaAi??i pas publikimin e Raportit tAi?? Progresit pAi??r gjashtAi?? vendet e Ballkanit PerAi??ndimor Ai??shtAi?? shprehur i gAi??zuar qAi?? Komisioni Evropian ka vlerAi??suar punAi??n e ShqipAi??risAi?? dhe MaqedonisAi?? pAi??r reformat e bAi??ra.

Ai ka thAi??nAi?? se zgjerimi i Bashkimit Evropian dhe integrimi i tAi??rAi?? Ballkanit PerAi??ndimor nAi?? familjen evropiane janAi?? rruga e duhur pAi??r tAi?? rritur stabilitetin dhe sigurinAi?? nAi?? Ballkan, transmeton lajmi.net.

Shkrimi i plotAi?? i ThaAi??it nAi?? Facebook:

I gAi??zohem propozimit tAi?? Komisionit Evropian pAi??r hapjen e negociatave me ShqipAi??rinAi?? pAi??r anAi??tarAi??sim nAi?? Bashkimin Evropian.

PAi??r kAi??tAi?? tAi?? arritur i pAi??rgAi??zoj qytetarAi??t e ShqipAi??risAi??, presidentin Ilir Meta dhe kryeministrin Edi Rama, pAi??r reformat dhe qeverisjen e mirAi??.

Zgjerimi i Bashkimit Evropian dhe integrimi i tAi??rAi?? Ballkanit PerAi??ndimor nAi?? familjen evropiane janAi?? rruga e duhur pAi??r tAi?? rritur stabilitetin dhe sigurinAi?? nAi?? Ballkan.

E pAi??rshAi??ndes, po ashtu, edhe propozimin e Komisionit Evropian pAi??r hapjen e negociatave me MaqedoninAi??.

Ky vendim i tyre e forcon perspektivAi??n evropiane pAi??r tAi??rAi?? rajonin tonAi??. HTH

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.