Tri gjeneratat e familjes së Kim Kardashian, secila më në formë se tjetra (Foto)

 

Kim Kardashian komentohet shumë për pamjen, e si e tillë edhe për të bijën, North West pritet të duket si e ëma.

Por se kjo është e sigurt, nuk kemi edhe shumë dyshime. Pasi siç ka thënë edhe Kim në këtë aspekt ndikojnë gjenet.

Në fotografinë e fundit të publikuar një Kim e shohim në shoqërinë e nënës dhe të bijë së saj, ku edhe nëna e Kim duket shumë mirë për moshën që ka.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.