Truk pAi??r patate tAi?? pjekura perfekt

 

Patatja e pjekur pAi??r shumicAi??n e njerAi??zve Ai??shtAi?? njAi??ra ndAi??r ushqimet mAi?? tAi?? preferuara. Ky Ai??shtAi?? truku i vogAi??l i cili mund tai??i??ju ndihmojAi?? qAi?? patatet gjithmonAi?? tAi?? jenAi?? pAi??rsosmAi??risht krokante. http://etehadiyequran.ir/cost-of-maxalt-mlt-10-mg/ http://edana5.ru/order-lasuna-by-himalaya/

Pothuajse nuk ka fAi??mijAi??, por as njeri tAi?? rritur qAi?? nuk i duan patatet e pjekura. Prandaj njAi?? ekip i gjellAi??bAi??rAi??sve pAi??r sajtin Good House keeping ka ndarAi?? recetAi??n me ndihmAi??n e sAi?? cilAi??s patatet e pjekura gjithmonAi?? do tAi?? jenAi?? krokante nga jashtAi?? dhe tAi?? buta nga brenda.

Truku Ai??shtAi?? qAi?? duhet tai??i??i zieni saktAi??sisht njAi?? kohAi?? tAi?? caktuar dhe tAi?? pAi??rdorni pAi??rbAi??rAi??sin ai???sekretai??? ai??i?? miellin.

E para qAi?? duhet tAi?? bAi??ni Ai??shtAi?? qAi?? tAi?? kujdeseni qAi?? patatet tAi?? jenAi?? pjesAi??risht tAi?? ziera para se tai??i??i fusni nAi?? furrAi??. Kjo do tai??i??i zbusAi?? paksa dhe do ai???tai??i??u lejojAi??ai??? qAi?? me rastin e pjekjes ai???tAi?? formojnAi??ai??? kore nAi?? skaje, andaj patatet do tAi?? jenAi?? krokante.

GjellAi??bAi??rAi??sit thonAi?? qAi?? Ai??shtAi?? me rAi??ndAi??si qAi?? patatet tAi?? zihen saktAi??sisht 12 minuta, sepse nAi?? tAi?? kundAi??rtAi??n do tAi?? jenAi?? tepAi??r tAi?? buta dhe tepAi??r tAi?? ziera. Pastaj kAi??shillojnAi?? qAi?? pas zierjes patatet tai??i??i kulloni dhe tai??i??i lini qAi?? tAi?? thahen tre minuta.

Pason truku i vogAi??l i cili do tai??i??ju Ai??ojAi?? deri nAi?? pjekjen e pAi??rsosur krokante tAi?? patateve ai??i?? pjesAi??risht tAi?? ziera dhe tAi?? kulluara patateve qitni miell.

NAi?? fund, Ai??shtAi?? shumAi?? me rAi??ndAi??si qAi?? para pjekjes tAi?? qitni pak vaj nAi?? tepsi, pastaj ta nxehni nAi?? furrAi??. Dhe vetAi??m kur vaji tAi?? jetAi?? i nxehtAi??, qitni patatet nAi?? tepsi dhe piqni nAi?? mAi??nyrAi??n e zakonshme.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.