U detyrua tA� bA�nte pagesA� shtesA� pA�r biletA�, pA�r shkak tA� a�?mbiemrit tA� gjatA�a�?!

Thai Airways thotA� se ka rimbursuar njA� pasagjer tA� cilin e kishin detyruar pA�r tA� paguar mA� tepA�r pA�r biletA�, a�?pA�r shkak se kishte njA� mbiemA�r tA� gjatA�a�?.

SiA� shkruajnA� mediat e huaja, pasagjeri i paidentifikuar A�shtA� detyruar tA� bA�nte njA� gjA� tA� tillA� nA� sportelin e kontrollit pasi stafi i kompanisA� ajrore tha se emri nA� biletA�n e tij nuk pA�rputhej me emrin nA� pasaportA�.

Sipas udhA�tarit, ai nuk ishte nA� gjendje tA� jepte plotA�sisht emrin e tij tA� fundit pA�r shkak tA� njA� kufiri tA� shkronjave nA� faqen e internetit tA� Thai Airways.

Lexo edhe:  Ky është kuptimi shkencor për ‘Deja vu’, fenomenin që kanë përjetuar të gjithë

Thai Airways rimbursoi pasagjerin pA�r pagesat shtesA� dhe tha se po ndA�rmerrte hapa pA�r tA� siguruar qA� problemi tA� mos ndodhA� pA�rsA�ri.

a�?KA�rkojmA� ndjesA� pA�r shqetA�simin pasi qA� sistemi i prenotimit tA� internetit lejon deri nA� 25 shkronja secili pA�r emrin dhe mbiemrin kur rezervoni njA� biletA�a�?, citohet tA� ketA� thA�nA� Wiwat Piyawiroj, zA�vendA�spresidenti ekzekutiv i Thai Airways, nA� faqen e kompanisA� nA� Facebook.

Artikuj të ngjashëm

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.