U shqetësuam për shëndetin e tij, por shikoni si duket tani Johny Depp (Foto)

 

Javën e kaluar kishte ngritur shqetësime rreth paraqitjes së tij si i sëmurë. Por, kjo ka ndryshuar me të arritur në aeroportin e Varshavës në Poloni.

Aktori 55 vjeçar, Johny Depp, teksa po shoqërohej nga pjesëtarët e grupit të tij, Alice Cooper dhe Joe Perry, dukej mjaft trendi me një bluzë dhe xhinse.

Johny dukej mjaft mirë pasi kishte arritur në aeroport.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.