Ultra Music Festival riktheu nAi?? skenAi?? Swedish House Mafia

Treshja ikonike e Swedish House Mafia, kanAi?? bAi??rAi?? ribashkimin e tyre, qysh kur ata ndanAi?? rrugAi??t nga njAi??ri tjetri nAi?? vitin 2013.

Grupi u ribashkua me njAi?? debutim tAi?? tyre nAi?? SHBA, nAi?? Festivalin Ultra Music, njofton Klan Kosova.

Axwell, Steve Angello dhe Sebastian Ingrosso u shfaqen nAi?? skenAi??n e festivalit para miliona adhuruesish, me njAi?? performancAi?? tAi?? zjarrtAi??, momente tAi?? cilat kishin ngelur dikur pAi??r tu shijuar vetAi??m pAi??rmes regjistrimeve nAi?? Youtube.

http://meleksjewels.com/?p=1470

Swedish House Mafia, zgjodhAi??n njAi?? stil tAi?? veAi??antAi?? tAi?? prezantimit tAi?? tyre Ai??ka bAi??ri qAi?? meloditAi?? e tyre euforike, markat e hijshme dhe vendimet strategjike tAi?? mbesin ende nAi?? mAi??ndjen e adhuruesve tAi?? muzikAi??s elektro, njofton Klan Kosova.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.