Vajza bukuroshe shqiptare i shitet serbit pAi??r 3 mijAi?? euro

 

DhjetAi??ra tAi?? rinj serbAi?? pAi??r Ai??do muaj martohen me shqiptare tAi?? reja nga zonat veriore tAi?? ShqipAi??risAi??. http://nhactruyenthong.com/?p=7901

KAi??shtu kAi??to ditAi?? shkruan shtypi serb.

PAi??r njAi?? nuse shqiptare paguhen 3 mijAi?? euro dhe tAi?? njAi??jtin fat e ka pasur edhe serbi Predrag Gjokoviq, 27 vjeAi??, nga fshati Davidoviq nAi?? Serbi, i cili u martua me Anila Prendi nga Tirana.

NAi?? kAi??tAi?? zonAi?? serbe, theksojnAi?? mediet, nuk ka pasur martesa tAi?? tilla, mirAi??po tashti, siAi?? thuhet, mbi 900 tAi?? rinj janAi?? tAi?? gatshAi??m tAi?? martohen me nuse shqiptare.
Predragu ka theksuar se deri tek interesi pAi??r martesAi?? me nuse shqiptare ka ardhur pas leximit tAi?? shpalljeve nAi?? gazeta dhe se ai ndAi??rmjetAi??suesit apo shkuesit i ka paguar mbi 2 mijAi?? euro pAi??r tai??i??ia gjetur nusen, ndAi??rsa pAi??r tri herAi?? me radhAi?? ka qenAi?? nAi?? ShqipAi??ri dhe ka takuar familjen e nuses sAi?? tij, me tAi?? cilin kanAi?? bAi??rAi?? dasmAi??.

Lexo edhe:  Adoleshentja bëhet e pasur me këtë ide qesharake!
http://bruskemaleri.se/cannabis-seeds-ottawa-ontario/ http://offtherecords.metropolia.fi/?p=2197

Ai i ka siguruar njAi?? fjalor shqip-serbisht gruas sAi?? tij dhe ashtu po e mAi??son atAi?? nAi?? gjuhAi??n e tij amtare.
Por edhe Anila pAi??r mediet serbe ka theksuar se ndjehet e lumtur nAi?? kAi??tAi?? familje.
Lume MiliAi??eviq Ai??shtAi?? shqiptarja e ve, tAi?? cilAi??s burri i kishte vdekur disa vite mAi?? parAi??, mirAi??po ajo kishte vendosur tAi?? mbetet nAi?? Serbi.

Ajo njihet si shkuese apo ndAi??rmjetAi??suese pAi??r martesat.
Lumja vazhdimisht organizon udhAi??time dhe vizita tAi?? tAi?? rinjve serbAi?? nga zonat rurale serbe drejt ShqipAi??risAi??, ku atje ajo grumbullon vajza dhe familje tAi?? interesuara pAi??r martesa.

Lexo edhe:  Meshkujt flasin sinqerisht për grimin e tepërt te femrat: Ky është një hit! (Foto)

MAi?? pas ndAi??rmjetAi??suesja organizon edhe vizitAi??n e prindAi??rve tAi?? vajzave nAi?? Serbi, pAi??r tAi?? parAi?? se ku do tAi?? jetonin vajzat e tyre.

VetAi??m nAi?? zonAi??n e RashkAi??s, Peshterit, Golijas, Javorit dhe Jadovikut janAi?? martuar mbi 150 shqiptare me serbAi?? dhe ato deri tani kanAi?? krijuar familjet e tyre me shumAi?? fAi??mijAi??. ai???VeAi??ernje Novostiai??? shkruan se deri nAi?? vjeshtAi?? pritet tAi?? bAi??hen mbi 50 martesa tAi?? reja me nuse shqiptare.

VetAi??m njAi?? martesAi?? rezulton e pafat, pasi qAi?? burri serb ishte pijanec dhe gruaja e tij shqiptare ka ikur me njAi?? serb tjetAi??r. Organizata ai???Rashka e VjetAi??rai??? organizon dhe ndAi??rmjetAi??son falas pAi??r martesa udhAi??timet e serbAi??ve nAi?? ShqipAi??ri.

Lexo edhe:  Kullat në Dubai sfidojnë retë (Foto)

Kjo organizatAi?? bAi??n tAi?? ditur se nuk bAi??het fjalAi?? pAi??r ndonjAi?? biznes, por vetAi??m pAi??r aktivitet human pAi??r mosboshatisjen e fshatrave serbe.

Sipas tyre, deri tani ajo ka bAi??rAi?? 300 martesa midis serbAi??ve dhe shqiptareve.
NAi?? ShkodAi??r ekziston agjencia e cila ndAi??rmjetAi??son pAi??r martesat dhe serbAi??t paguajnAi?? mbi 3-4 mijAi?? euro pAi??r njAi?? nuse shqiptare. ai???Po i ringjallim fshatrat. NAi?? njAi?? fshat Buxhevo, 10 nuse shqiptare kanAi?? lindur deri tash 12 fAi??mijAi?? dhe Ai??shtAi?? hapur shkolla sAi??rishai???, theksoi njAi?? fshatar serb

Artikuj të ngjashëm

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.