Vajza e zhdukur nAi?? MitrovicAi??, u gjend mbrAi??mAi?? nga Policia nAi?? FushAi?? KosovAi??

http://guilhermerosario.com/2018/02/15/naprosyn-500-costo/ http://yalasarat.info/1396/11/22/buy-cannabis-seeds-toronto/ Policia nAi?? orAi??t e mbrAi??mjes sAi?? djeshme ka gjetur 12 vjeAi??aren, e cila ishte raportuar nAi?? mAi??ngjesin se ishte zhdukur.

Sipas policisAi??, rastin e kishte lajmAi??ruar babai i saj dhe se pas hetimeve policore, ata ishin arritur ta gjejnAi?? tAi?? miturAi??n nAi?? qytetin e FushAi?? KosovAi??s, transmeton Indeksonline.

Ky Ai??shtAi?? njoftimi i tyre:

ai???Rreth orAi??s 12:00 tAi?? datAi??s 16 prill 2018, nAi?? stacionin policor ai???Juguai??i?? nAi?? MitrovicAi??, nga ana e ankuesit nAi?? cilAi??si tAi?? prindit Ai??shtAi?? raportuar rasti i zhdukjes se vajzAi??s sAi?? tije 12 vjeAi??are. Sipas tAi?? dhAi??nave tAi?? para tAi?? deklaruara nga ankuesi, thuhej se nga ora 7:00 e mAi??ngjesit vajza kishte dalAi?? nga shtAi??pia pAi??r tAi?? shkuar nAi?? shkollAi??, ndAi??rkohAi?? ankuesi (prindi) kishte kuptuar se vajza e tij nuk ndodhej nAi?? shkollAi??.

Hetuesit policorAi??, bazuar nAi?? deklaratAi??n e ankuesitai??i??prindit, kanAi?? njoftuar prokurorin e Ai??Ai??shtjes, i cili ka udhAi??zuar qAi?? rasti tAi?? iniciohet dhe tAi?? fillojnAi?? hetimet nAi?? kAi??rkim pAi??r person i zhdukur.

Hetimet policore nAi?? kAi??rkim tAi?? vajzAi??s sAi?? mitur, bazuar nAi?? tAi?? dhAi??nat dhe pAi??rshkrimin e bAi??rAi?? nga vetAi?? prindi janAi?? bashkAi??renduar me tAi?? gjitha rajonet policore tAi?? shpallur nAi?? kAi??rkim nAi?? nivel vendi, ndAi??rsa pas disa orAi?? angazhimi nAi?? orAi??t e mbrAi??mjes e mitura vajza 12 vjeAi??are Ai??shtAi?? gjetur nAi?? qytetin e FushAi?? KosovAi??s.

Rasti Ai??shtAi?? duke u trajtuar sipas procedurave, nAi?? bashkAi??punim me mbrojtAi??sin e viktimave dhe zyrtarAi?? tAi?? QendrAi??s pAi??r ShAi??rbime Sociale.ai???

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.