Vendet qA� do tA� mbesin pa rrymA� gjatA� ditA�ve nA� vijim

KEDS ka njoftuar se gjatA� ditA�ve nA� vijim do tA� ketA� ndA�rprerje tA� energjisA� elektrike nA� disa lokacione tA� KosovA�s.
Komunikata e plotA�:

Peja

NdA�rprerje me kA�rkesA� tA� KOSTT-it

-Nuk ka

NdA�rprerje e domosdoshme pA�r punimet pA�r sigurinA� e sistemit

-Nuk ka

MirA�mbajte tA� planifikuar

1.

MA� 15.03.2018 nA� TS 110/10 kV Peja 2 do tA� ndA�rprehet:

A� Dalja 10 kV Dukagjini (Kodi: 51000011) prej orA�s 10:30 deri nA� ora 11:30

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin: hotel Dukagjini dhe Shtypshkronja Dukagjini.

Arsyeja e ndA�rprerjes: Revizion.

3.

MA� 15.03.2018 nA� TS 110/10 kV Peja 2 do tA� ndA�rprehet:

A� Dalja 10 kV Dardanija lll (Kodi: 51000012) prej orA�s 12:00 deri nA� ora 13:00

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin: rr. Viktimat e PejA?s, Dardanija V-Vlll dhe obljekti i KEDS-it.

Arsyeja e ndA�rprerjes: Revizion.

4.

MA� 15.03.2018 nA� TS 110/10 kV Peja 2 do tA� ndA�rprehet:

A� Dalja 10 kV Qyteti ll (Kodi: 51000013) prej orA�s 13:00 deri nA� ora 13:30

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin: Ramiz Sadiku 1 dhe 2, TS 8/2, Hamam Xhamia, BuA�uku -kompleks banimi, Qendra zejtare, Hazba 2, DD I, DD II dhe TS 8/1.

Arsyeja e ndA�rprerjes: Revizion.

5.

MA� 15.03.2018 nA� TS 110/10 kV Peja 2 do tA� ndA�rprehet:

A� Dalja 10 kV Kosovatransi (Kodi: 51000014) prej orA�s 13:30 deri nA� ora 14:00

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin: Kosovatransi, Hekurudha dhe Spitali i VjetA�r.

Arsyeja e ndA�rprerjes: Revizion.

6.

MA� 15.03.2018 nA� TS 110/10 kV Peja 2 do tA� ndA�rprehet:

A� Dalja 10 kV Qarshija e GjatA� (Kodi: 51000015) prej orA�s 14:00 deri nA� ora 14:30

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin: qyteti (njA� pjesA�), A�arshia e GjatA�, Kompleksi banesor a�? Beke-Zeka .

Arsyeja e ndA�rprerjes: Revizion.

7.

MA� 15.03.2018 nA� NS 110/10kV Deqani do tA� ndA�rprehet:

A� Dalja 10 kV Barani (Kodi:53000002) prej orA�s 10:00 deri nA� ora 13:00

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e ulet, Vranoci i Madh, Vranoci i VogA�l, Barani i UlA�t, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit dhe Buqani.

Arsyeja e ndA�rprerjes: MirA�mbajtje preventive.

8.

MA� 15.03.2018 nA� TS 110/10 kV DeA�ani do tA� ndA�rprehet:

A� Dalja 10 kV Juniku (Kodi: 53000007) prej orA�s 10:00 deri nA� ora 13:00

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin : Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq, Gjocaj .

Arsyeja e ndA�rprerjes: MirA�mbajtje preventive.

9.

MA� 15.03.2018 nA� NS 110/10kV Deqani do tA� ndA�rprehet:

A� Dalja 10 kV Ledinat (Kodi:53000001) prej orA�s 13:00 deri nA� ora 16:00

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin fshatrat: Gramaqel, Beleg, BaballoA�, DubravA�, Irzniq, Ledinat dhe Prokolluk.

Arsyeja e ndA�rprerjes: MirA�mbajtje preventive.

10.

MA� 15.03.2018 nA� NS 110/10kV Deqani do tA� ndA�rprehet:

A� Dalja 10 kV Isniqi (Kodi:53000008) prej orA�s 13:00 deri nA� ora 16:00

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin: Ahmetgjekajt. Tishukajt. Mehmetatj, Mulajt, KuklecA�t, Osadautajt,Tahirsylajt, Rexhametajt dhe Osmanajt.

Arsyeja e ndA�rprerjes: MirA�mbajtje preventive.

NdA�rprerje me kA�rkesA� tA� palA�ve tA� treta

1.

MA� 15.03.2018 nA� NS 110/10 kV Peja 2 do tA� ndA�rprehet:

Dalja 10/0.4 kV Dardania 1 (Kodi:51000004001) prej orA�s 08:00 deri nA� ora 11:00 dhe prej orA�s 14:00 deri nA� ora 17:00

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin: rr. Adrian Krasniqi, rr.Anton A�eta dhe Xhamiae DevollA�ve.

Arsyeja e ndA�rprerjes: KyA�ja e konsumatorA�ve nA� rrjet tA� ri.

2.

MA� 15.03.2018 nA� TS 110/10 kV DeA�ani do tA� ndA�rprehet:

A� Dalja 10 kV DeA�ani (Kodi: 53000003) prej orA�s 11:00 deri nA� ora 12:00

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin: DeA�ani -qyteti, DeA�an KEDS-i, DeA�an- Policia, DeA�an Gjimnazi, Ramosaj, Hazeraj, TMK, Demhasaj dhe Carrabregu.

Arsyeja e ndA�rprerjes: Eleminimi i transformatorit tA� vjetA�r.

Prizreni

NdA�rprerje me kA�rkesA� tA� KOSTT-it

-Nuk ka

NdA�rprerje e domosdoshme pA�r punimet pA�r sigurinA� e sistemit

-Nuk ka

NdA�rprerje me kA�rkesA� tA� palA�ve tA� treta

-Nuk ka

MirA�mbajte tA� planifikuar

1.

MA� 15.03.2018 nA� TS 110/35/10 kV Theranda do tA� ndA�rprehet:

A� Dalja 10 kV Studenqani (Kodi: 32000018) prej orA�s 10:00 deri nA� ora 14:30

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin fshatrat: StudenA�an, DobA�rdelan, SamadraxhA�, Motel Illyria, GurA�thyesi ENISI Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e plastikA�s Gani Sallauka. Pompat e ujit: StudenA�an, Doberdelan dhe SamadraxhA�.

Arsyeja e ndA�rprerjes: NdA�rrimi i shtyllave.

2.

MA� 15.03.2018 nA� TS 110/10kV Prizreni 3 do tA� ndA�rprehet:

A� Dalja 10 kV Velezha (Kodi: 31000030) prej orA�s 10:00 deri nA� ora 13:00

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin: Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, SA�rbicA� e epA�rme, Smaqi, Legjenda, MalA�sia e Re, Trepetica, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lA�ngjeve Novak.

Arsyeja e ndA�rprerjes: MirA�mbajtje preventive.

3.

MA� 15.03.2018 nA� TS 110/10kV Prizreni 3 do tA� ndA�rprehet:

A� Dalja 10 kV Korisha (Kodi: 31000010) prej orA�s 13:00 deri nA� ora 16:00

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin: Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda dhe Grupi i Bizneseve.

Arsyeja e ndA�rprerjes: MirA�mbajtje preventive.

4.

MA� 15.03.2018 nA� TS 110/10kV Prizreni 3 do tA� ndA�rprehet:

A� Dalja 10 kV Zhupa (Kodi: 31000026) prej orA�s 10:00 deri nA� ora 13:00

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin fshatrat: Manasteric, LlokvicA�, NeprogoshtA�, Reqan, PllanjanA� LubinjA� e EpA�rme, LubinjA� e UlA�t, Gornja-Selle, MushnikovA�, Ts PrevallA�, hotel Sharri, Ts Sat styro, Ts Shpia e bardhe, Sredska, Stajkovc, Bogoshevc dhe Drajqiq.

Arsyeja e ndA�rprerjes: Revizion a��MirA�mbajtje preventive.

5.

MA� 15.03.2018 nA� TS 110/10kV Prizreni 3 do tA� ndA�rprehet:

A� Dalja 10 kV Levisha (Kodi: 31000012) prej orA�s 13:00 deri nA� ora 16:00

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, UjA�sjellA�si, qyteti, Jabllanica dhe Novoselani.

Arsyeja e ndA�rprerjes: Revizion a��MirA�mbajtje preventive.

Prishtina

NdA�rprerje me kA�rkesA� tA� KOSTT-it

-Nuk ka

NdA�rprerje e domosdoshme pA�r punimet pA�r sigurinA� e sistemit

-Nuk ka

MirA�mbajte tA� planifikuar

1.

MA� 15.03.2018 nA� TS 35/10kV Badovci do tA� ndA�rprehet:

A� Dalja 10 kV Graqanica 2 (Kodi: 10014003) prej orA�s 10:00 deri nA� ora 13:00

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin: njA� pjesA� e GraA�anicA�s.

Arsyeja e ndA�rprerjes: MirA�mbajtje preventive.

2.

MA� 15.03.2018 nA� NS 35/10 kV Badovci do te ndA�rprehet:

Dalja 10 kV Mramor-Slivov (Kodi:10014001) prej orA�s 13:00 deri nA� ora 16:00

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.

Arsyeja e ndA�rprerjes: Revizion, mirA�mbajtje preventive.

3.

MA� 15.03.2018 nA� NS 110/35/10kV Palaj do tA� ndA�rprehet:

A� Dalja 10 kV Kastrioti (Kodi:18024002) prej orA�s 10:00 deri nA� ora 13:00

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin: qyteti- Obiliq (njA� pjesA�), Mazgiti i EpA�rm dhe i UlA�t, rruga magjistrale PrishtinA�- MitrovicA�, Subotiqi dhe Kijaci.

Arsyeja e ndA�rprerjes: Revizion, mirA�mbajtje preventive.

4.

MA� 15.03.2018 nA� NS 110/35/10kV Palaj do tA� ndA�rprehet:

A� Dalja 10 kV Palaj (Kodi:18024001) prej orA�s 13:00 deri nA� ora 16:00

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Bivolak te BerishA�t, LajthishtA�, Kulla Sibovc, Sibovc te KangjelA�t, Sibovc te KelmendA�t, ShipitullaA�, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te SaraqA�t, Plemetin-XhemnicA�t dhe Sibovci.

Arsyeja e ndA�rprerjes: Revizion, mirA�mbajtje preventive

5.

MA� 15.03.2018 nA� NS 35/10 kV Prishtina 3 do te ndA�rprehet:

Dalja 10 kV Qyteza Pejton (Kodi:10011001) prej orA�s 10:00 deri nA� ora 13:00

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesA�: Qyteza Pejton.

Arsyeja e ndA�rprerjes: Revizion, mirA�mbajtje preventive.

6.

MA� 15.03.2018 nA� NS 35/10 kV Prishtina 3 do te ndA�rprehet:

Dalja 10 kV Perparimi (Kodi:10011002) prej orA�s 13:00 deri nA� ora 16:00

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin: Zona industriale FushA�-KosovA�, Tregu me shumicA�, KFOR-i Hungarez, Spitali Medikus dhe Betonjera.

Arsyeja e ndA�rprerjes: Revizion, mirA�mbajtje preventive.

NdA�rprerje me kA�rkesA� tA� palA�ve tA� treta

1.

MA� 15,16,17,18.03.2018 nA� NS 110/10 kV Prishtina 5 do te ndA�rprehet:

Dalja 10/0.4 kV Kodra e trimave 6 (Kodi:130000005036) prej orA�s 09:00 deri nA� ora 12:00 dhe prej orA�s 13:00 der inA� ora 17:00

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin: njA� pjesA� e rr. Kadri Zeka.

Arsyeja e ndA�rprerjes: KyA�ja e konsumatorA�ve nA� rrjet tA� ri.

Mitrovica

NdA�rprerje me kA�rkesA� tA� KOSTT-it

-Nuk ka

NdA�rprerje e domosdoshme pA�r punimet pA�r sigurinA� e sistemit

-Nuk ka

NdA�rprerje me kA�rkesA� tA� palA�ve tA� treta

-Nuk ka

MirA�mbajte tA� planifikuar

1.

MA� 15.03.2018 nA� TS 110/10kV Skenderaj do tA� ndA�rprehet:

A� Dalja 10 kV Runiku (Kodi: 74000005) prej orA�s 10:00 deri nA� ora 13:00

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin: L.Mecini, Kotorri, Qubreli, Vitak, KostA�rc, Runike, Baje, Syrigane, Radisheve, Qitak. Leqin dhe PemishtA�.

Arsyeja e ndA�rprerjes: Revizion a��MirA�mbajtje preventive.

2.

MA� 15.03.2018 nA� NS 110/10kV Skenderaj do tA� ndA�rprehet:

A� Dalja 10 kV Turiqevci (Kodi: 74000006) prej orA�s 13:00 deri nA� ora 16:00

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin: Llausha, Rakinica, Kopiliqi i EpA�rm, Kllodernica, Turiqefci, Buroja, Vojniku, Izbica, Ozrimi, Kopiliqi i UlA�t dhe AA�areva.

Arsyeja e ndA�rprerjes: Revizion, mirA�mbajtje preventive.

3.

MA� 15.03.2018 nA� NS 110/10kV Vushtria 2 do tA� ndA�rprehet:

A� Dalja 10 kV Stacioni Hekurudhor (Kodi: 73000004) prej orA�s 13:00 deri nA� ora 16:00

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin fshatrat: ShtitaricA�, Dalak, AkrashticA�, PantinA�, Bukosh, TaraxhA�, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galice, BeA�iqi dhe Brusniku.

Arsyeja e ndA�rprerjes: Revizion, mirA�mbajtje preventive.

3.

MA� 15.03.2018 nA� NS 110/10kV Vushtria 2 do tA� ndA�rprehet:

A� Dalja 10 kV Novolani (Kodi: 73000005) prej orA�s 10:00 deri nA� ora 13:00

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin: njA� pjesA� e Bukoshit, Novolani, Kolla, VA�rnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja e ndA�rprerjes: Revizion, mirA�mbajtje preventive.

Gjakova

NdA�rprerje me kA�rkesA� tA� KOSTT-it

-Nuk ka

NdA�rprerje e domosdoshme pA�r punimet pA�r sigurinA� e sistemit

-Nuk ka

NdA�rprerje me kA�rkesA� tA� palA�ve tA� treta

-Nuk ka

MirA�mbajte tA� planifikuar

1.

MA� 15.03.2018 nA� TS 110/10 kV Gjakova 2 do tA� ndA�rprehet:

A� Dalja 10 kV Elektromotori-Deva (Kodi: 81000003) prej orA�s 10:00 deri nA� ora 13:00

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin rrugA�t: Abdurrahim Buza,AleksandA�r Moisiu, Anton A�eta, Asim Vokshi, Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi, DA�shmorA�t e LirisA�, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (njA� pjesA�), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Migjeni, Orize, Rruga Londra, Rruga Vashingtoni, Yket e Erenikut dhe Ymer Prizreni.

Arsyeja e ndA�rprerjes: Revizion, mirA�mbajtje preventive.

2.

MA� 15.03.2018 nA� TS 35/10 kV Gjakova I do tA� ndA�rprehet:

A� Dalja 10 kV Ponoshevci (Kodi: 80080006) prej orA�s 13:00 deri nA� ora 16:00

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin fshatrat: Babaj BokA�s, Dallashaj, DevA�, DuzhnjA�, Gusk, Jahoc, KorenicA�, Madanaj, MejA�, MorinA�, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe SmolicA�.

Arsyeja e ndA�rprerjes: Revizion, mirA�mbajtje preventive.

3.

MA� 15.03.2018 nA� NS 35/10kV XA�rxa do tA� ndA�rprehet:

A� Dalja 10 kV Fortesa (Kodi:82081009) prej orA�s 10:00 deri nA� ora 13:00

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin fshatrat: BellacA�rk dhe Sopniq.

Arsyeja e ndA�rprerjes: Revizion, mirA�mbajtje preventive.

4.

MA� 15.03.2018 nA� NS 110/35/10kV Rahoveci do tA� ndA�rprehet:

A� Dalja 10 kV Opterusha (Kodi: 82000010) prej orA�s 13:00 deri nA� orA�n 16:00

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin fshatrat: BellacA�rkA�, Brestoc, CelinA�, HoA�A� e VogA�l, HoA�A� e Madhe, Nagavc, OpterushA�, Velika Hoca dhe ZoA�ishtA�.

Arsyeja e ndA�rprerjes: Revizion, mirA�mbajtje preventive.

5.

MA� 15.03.2018 nA� NS 35/10kV XA�rxa do tA� ndA�rprehet:

A� Dalja 10 kV Fortesa (Kodi:82081009) prej orA�s 10:00 deri nA� ora 13:00

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin fshatrat: BellacA�rkA� dhe Sopniq.

Arsyeja e ndA�rprerjes: Verifikimi i izolatorA�ve VHD 10(20) kV.

Ferizaj

NdA�rprerje me kA�rkesA� tA� KOSTT-it

-Nuk ka

NdA�rprerje e domosdoshme pA�r punimet pA�r sigurinA� e sistemit

-Nuk ka

NdA�rprerje me kA�rkesA� tA� palA�ve tA� treta

-Nuk ka

MirA�mbajte tA� planifikuar

1.

MA� 15.03.2018 nA� NS 35/10 kV Ferizaj II do tA� ndA�rprehet:

A� Dalja 10 kV Kosovapetrolli (Kodi: 40041003) prej orA�s 10:00 deri nA� ora 13:00.

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin: rr.”G.Terbeshi”, Talinovci i Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i MuhagjerA�ve dhe Bizniset private.

Arsyeja e ndA�rprerjes: MirA�mbajtje preventive.

2.

MA� 15.03.2018 nA� NS 35/10 kV Ferizaj I do tA� ndA�rprehet:

A� Dalja 10 kV Drejtimi i Kinemas (Kodi: 40040004) prej orA�s 10:00 deri nA� ora 13:00.

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin: rr.12.Qershori (njA� pjesA�), rr.DA�shmorA�t e Kombit (njA� pjesA�), rr.SkA�nderbeu dhe rr.Sejdi Sejdiu.

Arsyeja e ndA�rprerjes: MirA�mbajtje preventive.

3.

MA� 15.03.2018 nA� NS 35/10 kV Ferizaj Il do tA� ndA�rprehet:

A� Dalja 10 kV Drejtimi i Sillosit (Kodi: 40041001) prej orA�s 13:00 deri nA� ora 16:00.

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin: Ferizaj- njA� pjesA�,Talinovci i MuhaxherA�ve, Sazlia, Papazi, Pojata, Rahovica, Softaj dhe Fusha e Madhe.

Arsyeja e ndA�rprerjes: MirA�mbajtje preventive.

4.

MA� 15.03.2018 nA� NS 35/10 kV Ferizaj I do tA� ndA�rprehet:

A� Dalja 10 kV Emin Duraku (Kodi: 40040002) prej orA�s 13:00 deri nA� ora 16:00.

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin rrugA�t: Emin Duraku, Gjon Sereqi, objekti banesor Inxhinieringu, Hjarush Beqiri, Vizioni (A�erdhja), Naser Hetemi, Xhemaj Ferati dhe Seli Palushi.

Arsyeja e ndA�rprerjes: MirA�mbajtje preventive.

5.

MA� 15.03.2018 nA� NS 35/10 kV Shtime do tA� ndA�rprehet:

A� Dalja 10kV Carraleva (Kodi: 41046004 ) prej orA�s 10:00 deri nA� ora 10:30 dhe prej orA�s 16:00 deri nA� ora 16:30

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin: njA� pjesA� e Shtimes, Qesta e ReA�akut, Reqaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanisht, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetkreshtica, Duga dhe KaraA�ica.

A� TS 10/0.4 kV TS ReA�ak Selatini (Kodi: 41046004048 ) prej orA�s 10:00 deri nA� ora 16:30

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesA�: ReA�aku.

Arsyeja e ndA�rprerjes: Zhvendosja e transformatorit dhe energjizimi i tij.

A� TS 10/0.4 kV TS ReA�ak Mahalla EpA�rme (Kodi: 41046004049 ) prej orA�s 10:00 deri nA� ora 16:30

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesA�: ReA�aku.

Arsyeja e ndA�rprerjes: Zhvendosja e transformatorit dhe energjizimi i tij.

A� TS 10/0.4 kV TS ReA�ak Haxhi sefa (Kodi: 41046004050 ) prej orA�s 10:00 deri nA� ora 16:30

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin: ReA�ak.

Arsyeja e ndA�rprerjes: Zhvendosja e transformatorit dhe energjizimi i tij.

Gjilani

NdA�rprerje me kA�rkesA� tA� KOSTT-it

-Nuk ka

NdA�rprerje e domosdoshme pA�r punimet pA�r sigurinA� e sistemit

-Nuk ka

NdA�rprerje me kA�rkesA� tA� palA�ve tA� treta

-Nuk ka

MirA�mbajte tA� planifikuar

1.

MA� 15.03.2018 nA� NS 35/10kV Kllokoti do tA� ndA�rprehet:

A� Dalja 10 kV TA�rpeza (Kodi:61065012) prej orA�s 10:00 deri nA� ora 13:00

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin fshatrat: Zhiti, TA�rpezA�, A�ifllak, DevajA�, KravaricA�, BallancA� dhe TS Privat 1.

Arsyeja e ndA�rprerjes: MirA�mbajtje preventive.

2.

MA� 15.03.2018 nA� NS 35/10kV Kllokoti do tA� ndA�rprehet:

A� Dalja 10 kV Kllokoti Kodi:61065004) prej orA�s 13:00 deri nA� ora 16:00

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin: Kllokot, RadivojcA�, BudrikA�, Remnik dhe Xhylekar.

Arsyeja e ndA�rprerjes: Revizion a��MirA�mbajtje preventive.

3.

MA� 15.03.2018 nA� NS 110/35/10kV Vitia do tA� ndA�rprehet:

Dalja 10 kV Stublla (Kodi: 61067001) prej orA�s 10:00 deri nA� ora 13:00

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin: Stublla, VA�rbovci, GA�rnA�ari, Podgorci, gurthysi-Misini, gurthysi-bentakosi i ri, gurthysi-MogillA�, fabrika -UjA�sjellA�sit dhe Godeni.

Arsyeja e ndA�rprerjes: Revizion a��mirA�mbajtje preventive.

4.

MA� 15.03.2018 nA� NS 110/35/10kV Vitia do tA� ndA�rprehet:

Dalja 10 kV Binqa (Kodi: 61067008) prej orA�s 13:00 deri nA� ora 16:00

GjatA� kohA�s sa do tA� zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do tA� mbesin fshatrat: MogillA�, KabashA�, RafshinA�, Bozovik, Shoshar dhe DebelldejA�.

Arsyeja e ndA�rprerjes: Revizion a��mirA�mbajtje preventive .

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.