Veseli: Liberalizimi i vizave bA�het nA� fund tA� vitit

 

Liberalizimi i vizave do tA� ndodh nA� fund tA� kA�tij viti, pasi qA� Kosova ka pA�rmbushur tA� gjitha kriteret tA� cilat janA� dashur pA�r tA� lA�vizur lirshA�m, ka thA�nA� kryeparlamentari Kadri Veseli.

a�?Ajo qA� i duhet mA� sA� shumti KosovA�s A�shtA� qA� rinia si ju tA� qA�ndroj dhe tA� jetojA� nA� KosovA� dhe jo tA� mendoj qA� ta gjejA� mA�nyrA�n e jetesA�s jashtA� vendit. Kjo fuqi e cila A�shtA� aktualisht e resurseve tona humane duke arritur ta mbrojmA� e ta ruajmA� kA�tu nA� KosovA� ne mund ta zhvillojmA� pikA�risht nA� temA�n pA�r tA� cilA�n jemi duke folur iniciativa e tregut tA� lirA�, e cila nuk ka alternativA� tjetA�r. Kjo pA�r arsye se Kosova si shtet demokratik, si shtet liberal ka vetA�m iniciativA�n private si shtysA�n mA� tA� madhe tA� lirisA� dhe zhvillimit ekonomik tA� KosovA�sa�?, tha Veseli.

Sipas Veselit Kosova ka nevojA� pA�r reforma tA� mA�dha ekonomike, ndA�rsa nA� tA� njA�jtA�n kohA� ai tha se janA� duke i bA�rA� ato.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.