Veseli nderon martirAi??t e Poklekut dhe Ai??ikatovAi??s

Kryetari i Kuvendit tAi?? KosovAi??s tAi?? KosovAi??s, Kadri Veseli ka nderuar martirAi??t e luftAi??s pAi??r liri nAi?? Poklek dhe Ai??ikatovAi??.

Veseli nAi?? njAi?? postim nAi?? rrjetin social Facebook shkruan se vrasja e qytetarAi??ve, shumica prej tAi?? cilAi??ve gra, fAi??mijAi?? e pleq, dAi??shmon pAi??r njAi?? nga krimet mAi?? Ai??njerAi??zore tAi?? SerbisAi?? nAi?? KosovAi?? dhe pAi??r sakrificAi??n e madhe tAi?? popullit tonAi?? pAi??r liri.

ai???NAi?? Poklek dhe Ai??ikatovAi??, pAi??r tai??i??i nderuar martirAi??t e luftAi??s sonAi?? pAi??r liri dhe pavarAi??si. Vrasja e kAi??tyre qytetarAi??ve, shumica prej tAi?? cilAi??ve gra, fAi??mijAi?? e pleq, dAi??shmon pAi??r njAi?? nga krimet mAi?? Ai??njerAi??zore tAi?? SerbisAi?? nAi?? KosovAi?? dhe pAi??r sakrificAi??n e madhe tAi?? popullit tonAi?? pAi??r liri. Lavdi e pAi??rjetshme pAi??r tAi?? gjithAi?? tAi?? rAi??nAi??t e lirisAi??ai???. http://www.irisevers.nl/cannabis-seeds-ottawa-ontario/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.