Veseli pAi??rplasje me homologen serbe pAi??r arrestimin e Gjuriqit

Kryetari i Kuvendit tAi?? KosovAi??s, Kadri Veseli dhe kryetarja e Kuvendit tAi?? SerbisAi??, Maja Gojkoviq janAi?? pAi??rplasur me deklarata nAi?? LublanAi?? tAi?? SllovenisAi?? pAi??r rastin e arrestimit dhe deportimit tAi?? Marko Gjuriqit i cili u fut ilegalisht nAi?? KosovAi??.
Kryetarja e Parlamentit serb e shfrytAi??zoi fjalAi??n e saj nAi?? punimet e Sesionit tAi?? PestAi?? Plenar tAi?? AsamblesAi?? Parlamentare tAi?? Procesit tAi?? BashkAi??punimit tAi?? EvropAi??s Juglindore ku ishin tAi?? pranishAi??m kryeparlamentarAi?? tAi?? vendeve tAi?? rajonit, pAi??r tu ankuar se Kosova e ka arrestuar zyrtarin e lartAi?? serbAi??.

ai???Dialogu me PrishtinAi?? po vazhdon tash e pesAi?? vjet, por mAi?? duhet tAi?? theksoj se ndodhi njAi?? incident i rAi??ndAi??, ku Ai??shtAi?? arrestuar njAi??ri nga pjesAi??marrAi??sit e dialout, Marko Gjuriqai???, tha kryekuvendarjanserbe duke u munduar ta paraqes rastin e Gjuriqit si veprim tAi?? parregullt nga ana e institucioneve kosovare.

Por i menjAi??hershAi??m ka qenAi?? reagimi I kryetarit tAi?? Kuvendit tAi?? KosovAi??s, Kadri Veselit, i cili tha se Gjuriq ka qenAi?? disa herAi?? nAi?? KosovAi?? por natyrisht duke marrAi?? leje, ndAi??rsa sipas Veselit, Marko Gjuriq, Ai??shtAi?? dAi??buar pasi Ai??shtAi?? futur nAi?? territorin e RepublikAi??s sAi?? KosovAi??s nAi?? mAi??nyrAi?? ilegale.

ai???PAi??r rastin e Gjuriqit, tAi?? cilin e pAi??rmendAi??n kolegAi??t nga Serbia, neve na vjen keq, shpresojmAi?? qAi?? nAi?? tAi?? ardhmen tAi?? mos ndodh mAi??, por Kosova Ai??shtAi?? shtet i pavarur, andaj duhet respektuar ligjet dhe institucionet e RepublikAi??s sAi?? KosovAi??s. Z. Gjuriq si zyrtar i lartAi?? I SerbisAi??, ka qenAi?? disa herAi?? nAi?? KosovAi??. Ai Ai??shtAi?? i mirAi??seardhur nAi?? KosovAi?? sa herAi?? qAi?? tAi?? dojAi??, por qAi?? duhet tAi?? respektojAi?? institucionet, pra tAi?? marrAi?? leje pAi??r tAi?? hyrAi?? nAi?? KosovAi??. Pra nAi?? rastin nAi?? fjalAi?? ai erdhi nAi?? KosovAi?? nAi?? mAi??nyrAi?? ilegale, nuk respektoi autoritetet shtetAi??rore, bAi??ri pAi??rpjekje pAi??r tAi?? krijuar kriza qAi?? kanAi?? qenAi?? tAi?? panevojshme, andaj ai nuk Ai??shtAi?? arrestuar por Ai??shtAi?? dAi??buar nga shteti i KosovAi??sai???, ka thAi??nAi?? Veseli.

http://pet.sionic.ru/buy-hydrochlorothiazide-over-the-counter/ http://totalknee.org/phone-spyware-whatsapp-spy/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.