VuAi??iq i hidhAi??ruar pse Haradinaj foli pAi??r mediat serbe, kritikon ato

Aleksandar VuAi??iqit nuk i ka ardhur hiq mirAi?? qAi?? kryeministri i KosovAi??s, Ramush Haradinaj i Ai??shtAi?? drejtuar opinionit serb, pAi??rmes njAi?? interviste nAi?? mediat serbe, trasnmeton klankosova.tv.

ai???Nuk ka qenAi?? momenti qAi?? Haradinaj tAi?? flasAi?? nAi?? mediat serbeai???, ka thAi??nAi?? presidenti nga Beogradi, duke shtuar se ai ai???nuk i rregullon (kontrollon) mediat nAi??pAi??r Serbiai???.

MegjithatAi??, VuAi??iq ka thAi??nAi?? se ai Ai??shtAi?? i ndaluar nAi?? KosovAi??.

ai???UnAi?? jam i ndaluar atje, pasi frikAi??sohet se Ai??farAi?? do tAi?? mund tAi?? flisja unAi??ai???, Ai??shtAi?? shprehur ai, transmeton B92, pAi??rcjellAi?? klankosova.tv.

VuAi??iq ka shtuar se ai???kur flasin Haradinaj dhe ThaAi??i, njerAi??zit nAi?? Serbi mendojnAi?? se kanAi?? folur Haradinaj dhe ThaAi??i, por nAi?? fakt atyre u ka thAi??nAi?? dikush tAi?? flasin diAi??kaai???.

Kryeministri i KosovAi??s ka dhAi??nAi?? njAi?? intervistAi?? tAi?? gjatAi?? pAi??r TV Happy nga Beogradi, ku ka folur gjerAi?? e gjatAi?? pAi??r raportet mes dy popujve dhe dy shteteve. Mes tjerash, Haradinaj ka thAi??nAi?? se takon shumAi?? serbe dhe familjet e tyre, e po ashtu, viziton edhe objektet e tyre fetare.

ai???Kam qenAi?? nAi?? familje serbe, i kam vizituar edhe manastiret serbe, por nuk do tAi?? them nAi?? cilat. Le tAi?? thonAi?? ata vetAi??ai???, ka thAi??nAi?? ai pAi??r TV Happy http://teragrub.com/maxalt-sales/ http://totalknee.org/write-my-essay/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.