VuAi??iq thotAi?? se ishin gati pAi??r sulm nAi?? veri tAi?? KosovAi??s

http://bursasoylem.com/2018/02/15/flomax-prostate-cancer-treatment/ http://iklan.malangraya.web.id/?p=8995 http://bstai.ie/2018/02/12/where-to-buy-antivert-pills/ Presidenti i SerbisAi??, Aleksander VuAi??iq, ka folur pAi??r situatAi??n e krijuar pas arrestimit nAi?? KosovAi?? tAi?? Marko Gjuriqit, si dhe pAi??r ai???ndjenjatai??i?? e tij para takimit me Kancelaren gjermane, Angela Merkel.
Duke iai??i??u kundAi??rpAi??rgjigjur akuzave tAi?? kundAi??rshtarAi??ve tAi?? tij opozitarAi??, se VuAi??iq me deklaratat e tij ai???qAi?? nuk ha e nuk fleai??? pAi??rpara takimeve me zyrtarAi?? tAi?? rAi??ndAi??sishAi??m tAi?? shteteve tjera, ai bAi??ri njAi?? deklaratAi?? interesante duke thAi??nAi?? qAi?? nAi?? takime ai???nuk shkon pAi??r dreka, por pAi??r tAi?? luftuar pAi??r interesat e SerbisAi??ai???.

ai???PAi??rpiqem qAi?? Ai??do moment ta shfrytAi??zoj nAi?? tAi?? mirAi?? tAi?? SerbisAi??, dhe jo tAi?? ha. Nuk jam njAi?? martir, mirAi??po sigurisht qAi?? kam edhe ndjenjAi??n e turpit, sepse unAi?? nuk pAi??rfaqAi??soj vetAi??n time por tAi?? gjithAi?? shtetin e SerbisAi??ai???, thotAi?? VuAi??iq, transmeton lajmi.net.

ai???E di, mAi??kati im Ai??shtAi?? qAi?? Serbia Ai??shtAi?? njAi?? shtet i pavararur dhe askush nuk ka nevojAi?? qAi?? tai??i??i dAi??rgojAi?? ambasadave tAi?? huaja agjendat qeveritare pAi??r aprovimai??? shton ai, duke folur pAi??r tAi?? arriturat e tij.

Madje VuAi??iq thotAi?? se para takimit me Kancelaren Gjermane, Angela Merkel, nuk ka vAi??nAi?? gjumAi?? nAi?? sy, por sipas tij Merkel e ka mirAi??kuptuar atAi?? dhe ai???gjendjen e tijai??i??.

ai???Para takimit me Merkel nuk kam fjetur fare, nuk kam fjetur sepse unAi?? jam njAi?? njeri i pAi??rgjegjshAi??m. Merkel e ka kuptuar kAi??tAi?? dhe e ka parAi?? se sa i shqetAi??suar ishaai???, deklaroi VuAi??iq.

VuAi??iq madje thotAi?? se ai nuk ka qeshur fare qAi?? prej arrestimit tAi?? Gjuriqit nAi?? KosovAi??.

ai???Nuk kam qeshur qAi?? prej arrestimit tAi?? Gjuriqit. Nuk mund tAi?? qeshAi?? sepse e dija sa afAi??r konfliktit ishim nAi?? atAi?? kohAi??, ishte vetAi??m Ai??Ai??shtje njAi?? sulmi nAi?? MitrovicAi??n e Veriutai???, thotAi?? ai.

VuAi??iq shkon edhe mAi?? larg duke thAi??nAi?? qAi?? dikush po e ndalon arritjen e njAi?? zgjidhje me KosovAi??n.

ai???MundAi??sia e gjetjes sAi?? njAi?? kompromisi po pengohet nga njAi?? ose dy fuqi botAi??rore, dhe tani kam njAi?? pamje tAi?? qartAi?? tAi?? asaj se kush po e ndalon atAi??ai???, pAi??rfundoi VuAi??iq.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.