VuAi??iq thotAi?? se ka rrezik qAi?? serbAi??t tAi?? asimilohen nAi?? shqiptarAi?? me mbiemrin Haziri

http://tmssbd.com/purchase-sarafem/ http://arabiannights-tours.com/delivery-cefadroxil/ Kryetari serb Aleksandar VuAi??iq thotAi?? se bashkAi??sia ndAi??rkombAi??tare Ai??shtAi?? nAi?? anAi??n e PrishtinAi??s, se ata duhet tAi?? luftojnAi?? dhe t’i shtyjnAi?? interesat e tyre nAi?? KosovAi??, por duhet tAi?? kenAi?? kujdes ta ruajnAi?? korpusin kombAi??tar, qAi?? mos tAi?? bAi??hen Haziri.
ai???QytetarAi??t duhet tAi?? dinAi?? se kurdo qAi?? dikush nga serbAi??t rrahet nAi?? KosovAi??, nga bashkAi??sia ndAi??rkombAi??tare bAi??het thirrje pAi??r maturi tAi?? tAi?? gjithAi??ve, dhe se sipas gjuhAi??s e cila pAi??rdoret aty ata janAi?? nAi?? anAi??n e KosovAi??s dhe aty nuk ka kurrfarAi?? filozofieai???, ankohet VuAi??iq.

NAi?? kAi??tAi?? kontest, ai ka komentuar edhe deklaratAi??n e personit anonim nAi?? NATO, se ai???Marko Gjuriq nuk ka informuar se shkon nAi?? KosovAi??, dhe se kjo Ai??shtAi?? gAi??njeshtAi??rai???.
SiAi?? ka thAi??nAi?? ai???politika e bashkAi??sisAi?? ndAi??rkombAi??tare Ai??shtAi?? se kurrAi?? dhe askund tAi?? mos thuhet se Beogradi ka tAi?? drejtAi??ai???, transmeton Insajderi.com.

ai???Ne kemi aq shumAi?? faktorAi?? tAi?? fortAi?? kundAi??r SerbisAi?? saqAi?? duhet tAi?? luftojmAi?? pAi??r mirAi??kuptim sa mAi?? tAi?? madh tAi?? disave qAi?? janAi?? tAi?? rAi??ndAi??sishAi??m nAi?? botAi??ai???, ka porositur ai.
ai???Ju mendoni se nuk do tAi?? kisha pasur mAi?? lehtAi?? qAi?? tai??i??iu laritem emisarAi??ve perAi??ndimorAi??, siAi?? janAi?? duke bAi??rAi?? ata. MirAi??po, ata mAi?? respektojnAi?? sepse e pAi??rfaqAi??soj politikAi??n autentike serbe por jam shumAi?? i brengosur, sepse jemi popull nAi?? zhdukje, pAi??r Ai??farAi?? i kam lutur qytetarAi??t tAi?? kuptojnAi?? se atdheu Ai??shtAi?? nAi?? rrezikai???, ka thAi??nAi?? kryetari serb.
ai???Prejse mbahet nAi?? mend janAi?? ndryshuar kufijtAi??, dikur nuk e kemi pasur as gjysmAi??n e Beogradit nAi?? Serbi, por kemi arrit ta ruajmAi?? korpusin kombAi??tar. Por, ne ngadalAi?? po zhdukemi dhe askush nuk shqetAi??sohet pAi??r kAi??tAi??, sai??i??ka lidhje, do tAi?? quhemi diqysh ndryshe, Haziri apo diAi??ka tAi?? tillAi??ai??i??ai???

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.