Vulin: ShqetAi??suese heshtja e BE-sAi?? dhe NATO-s mbi deklaratat e ThaAi??it dhe Haradinajt

As Ramush Haradinaj e as Hashim ThaAi??i nuk mund tAi?? rrezikojnAi?? paqen dhe stabilitetin nAi?? Ai??do centimetAi??r tAi?? territorit tAi?? SerbisAi?? dhe pAi??r kAi??tAi?? arsye ekziston ushtria e SerbisAi??.

KAi??shtu ka deklaruar ministri i Mbrojtjes sAi?? SerbisAi??, Aleksandar Vulin.

Ai theksoi se ajo qAi?? Ai??shtAi?? shqetAi??sues Ai??shtAi?? fakti se i gjithAi?? Bashkimi Evropian dhe NATO janAi?? aq tAi?? heshtura kur Hashim ThaAi??i siAi?? tha ai ai??? kAi??rcAi??non me armAi?? dhe kur Ramush Haradinaj flet pAi??r njAi?? pjesAi?? tAi?? KosovAi??s lindoreai???.

ai???Do tAi?? ishte koha pAi??r tAi?? folur dhe pAi??r tAi?? qetAi??suar tAi?? gjithAi?? Ballkanin me deklaratAi??n e tyre tAi?? qartAi??, me njAi?? pikAi??pamje tAi?? qartAi?? se ThaAi??i dhe Haradinaj flasin vetAi??m nAi?? emAi??r tAi?? tyre dhe se nuk kanAi?? mbAi??shtetjen e as Bashkimit Europian apo tAi?? Paktit tAi?? NATO-s pAi??r atAi?? qAi?? ata thonAi?? dhe pAi??rpiqen tAi?? rrezikojnAi?? paqen dhe sigurinAi?? nAi?? tAi?? gjithAi?? Ballkanin . Koha pAi??r tAi?? folurai???, tha Vulin, transmeton Klan Kosova. http://culpritentertainment.co.za/?p=3477

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.