Yllka Kuqi ironizon me pjesAi??n tejtAi??r tAi?? estradAi??s: A ka nevojAi?? ta prej hundAi??n apo tai??i??i fryj buzAi??t?

NjAi?? prej kAi??ngAi??tareve mAi?? tAi?? dashura tAi?? skenAi??s muzikore shqiptare, ka thumbuar pjesAi??n tjetAi??r tAi?? kolegeve.

Yllka Kuqi e njohur pAi??r potencAi??n e saj vokale dhe kAi??ngAi??t e saj tAi?? pAi??lqyera, jo rrallAi?? herAi?? ka tAi??rhequr vAi??mendjen me dukjen e saj tAi?? jashtme.
http://blog.flavert.com/2018/02/13/rosuvastatin-vs-simvastatin-cost/ http://passionbelts.ru/?p=5291

Bukuroshja kAi??saj radhe ka ironizuar me njAi?? pjesAi?? tAi?? madhe tAi?? kolegeve tAi?? saj.

Ajo nAi?? Instagram ka pyetur nAi?? mAi??nyrAi?? ironike adhuruesit e saj: ai???A ka nevojAi?? mi pre hundAi??n apo mi fry buzAi??n (sic.)ai???.

NdAi??rkaq, komentet kanAi?? pAi??rgAi??zuar YllkAi??n pAi??r bukurinAi?? natyrale duke kAi??rkuar qAi?? ajo tAi?? mos bAi??jAi?? asnjAi?? intervenim.

Shumica e yjeve tAi?? estradAi??s kanAi?? kryer ndAi??rhyrje estetike dhe asnjAi??herAi?? nuk e kanAi?? mohuar kAi??tAi??.

KAi??ngAi??tarja prej vitesh ka jetAi?? tAi?? lumtur familjare dhe asnjAi??herAi?? nuk Ai??shtAi?? pAi??rfolur pAi??r jetAi??n private.Ai??

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.