Zhduket njAi?? person nAi?? PrishtinAi??

http://lopandam.kidsplaza.vn/cheap-fincar-5mg.html NjAi?? prind nga Prishtina ka raportuar se djali i tij Ai??shtAi?? zhdukur.
Sipas njoftimit tAi?? policisAi??, ankuesi ka raportuar se djali i tij Ai??shtAi?? larguar nga shtAi??pia me datAi??n 10 prill 2018, rreth orAi??s 11:00 dhe nuk Ai??shtAi?? kthyer mAi??.

NjAi??sia pAi??rkatAi??se policore Ai??shtAi?? duke e hetuar rastin.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.