Labeli Dezer ENT gati për “ SHPËRTHIM “

Dita ditës skenës muzikore po ju shtohen artistë të ri gjithashtu dhe kompani të reja , së fundi skenës muzikore ju bashkua dhe labeli Dezer ENT !

Nga projektet e reja nga ky label na ndan vetëm shumë pak kohë pasi që tashmë e sa muaj janë duke punuar në projekte të ndryshme dhe shumë shpejt do të jenë gati për sezonin e verës ., shkruan Kolona.info

Reperi i ri KINO do të vjen në bashkëpunim me artisten më të re Elona Zeneli. Kënga pritët të jetë mjaft verore, e qe me shumë mundësi do të na shoqëroj gjatë gjithë verës. Bëhet e ditur se tekstin e këngës e kanë shkruar të dy artistët ne fjalë .

Po përveç kësaj do të kemi dhe projekte të reja nga artistët e tjerë ku TOORI do të sjell projektin “ ASNJO “ dhe Kadrie Karaliti do të vjen solo .

Për këngët është duke u përkujdesur producenti Valon Miftari , ndërsa për klipet Besjan Krasniqi .

Ndryshe menaxheri i këtij labeli ka theksuar se do të publikohen edhe shumë projekte të reja gjatë
këtij viti./Kolona.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *