Ja çfarë befasie i bënë Gold AG-s në një dasmë në Shqipëri

Kanë ndarë gëzimin me këngëtarin nga Presheva. Një familje shqiptare nga Hasi i Shqipërisë e ka ftuar për të kënduar në dasmën e tyre, këngëtarin nga Presheva Gold AG, shkruan Kolona.info.

Dhe veç këngës ati ia kanë ofruar flamurin kuq e zi për ta nënshkruar, ndërsa e kanë mbajtur nusja dhe dhëndri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *