Beatrix Ramosaj “djeg” plazhin me poza provokuese

Këngëtarja Beatrix Ramosaj ka kohë që nuk ka sjell ndonjë këngë të re.

Mirëpo ajo është aktive dhe shumë e ndjekur në rrjetet sociale shkruan Kolona.ifo

Së fundmi ajo ka zgjedhur plazhet e  Shqipërisë për të kaluar disa ditë pushimi.

Ajo në fotografitë e publikuara në Instagram vjen me poza mjaft të nxehta .

I’m in your inappropriate thoughts 👅👀

A post shared by B E A T R I X (@beatrixramosaj) on

More moments like this ☀️🐠 #FriendshipGoals Pic credit: @albanramosaj 💕

A post shared by B E A T R I X (@beatrixramosaj) on

High by the beach 🐚 Pic credit: @albanramosaj 🐠💙

A post shared by B E A T R I X (@beatrixramosaj) on

beachin’ 🌴🏄‍♀️👙🐚🐠☀️

A post shared by B E A T R I X (@beatrixramosaj) on

Chasing the sun ☀️🌴💕 | @fashionnova

A post shared by B E A T R I X (@beatrixramosaj) on

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *