Platforma “Vimeo” si festival filmi

Festivalet e filmit për dekada me radhë kanë shërbyer për promovimin e filmave dhe filmbërësve në mbarë botën, shkruan sot “Koha Ditore”.

Një gjë e tillë vazhdon edhe sot. Ato shërbejnë edhe si pikëtakim i njerëzve të filmit mes vete dhe publikut. Por me zhvillimin e teknologjisë dhe internetit në përgjithësi, platformat online kanë nisur të marrin një rol të ngjashëm.

Kjo formë e prezantimit të filmbërësve dhe krijimeve të tyre mëton që të arrijë tek një audiencë më e gjerë. “Vimeo”, ueb faqja e shpërndarjes së filmave, është një prej tyre. Krahas mundësisë së shikimit të videove të ndryshme, aty gjenden edhe një mori filmash të shkurtër në atë që quhet “Staff Pick”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *