Vezë omëletë nga furra

Ushqim të cilin do ta kërkoni përherë.

Omëleta e mirë është mënyra e shkëlqyeshme që në organizëm të fusni materie ushqyese dhe të shëndetshme.

Ne po ju sjellim idenë se si të bëni omëletë pak më ndryshe me qumësht, e cila do të kënaqë tërë familjen tuaj!

Receta:

Në një enë qitni 6 vezë, 300 ml qumësht dhe një lugë të vogël kripë dhe të gjitha përzieni me telin për tundje.

Kur të përftoni masë të njëtrajtshme, qiteni në një enë tjetër të thellë, të cilën më parë e keni lyer me gjalpë apo me vaj.

Piqeni 30 minuta në furrë të ngrohur në 200 gradë. Gjatë pjekjes mos e hapni derën e furrës.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *